Code544 gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan code544 voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Ik ga akkoord.

Actueel

Filters:

Impact maatregelen ter bestrijding van de coronacrisis op de huur/verhuur van “studentenkamers” of “koten”

17-03-2020

De coronamaatregelen hebben ook gevolgen voor de normale werking van de private en sociale huurmarkt en dus ook op de huur en verhuur van “studentenkamers” of “koten”

Studentenhuurovereenkomst worden meestal gesloten voor één (academie) jaar.

Nu de universiteiten en hogescholen hun lessen hebben opgeschort, rijst de vraag : “Blijven studentenhuurovereenkomsten gewoon verder lopen nu de universiteiten en hogescholen hun lessen hebben opgeschort, of worden deze eveneens opgeschort en moet de student (of zijn ouders) de huur al dan niet verder blijven doorbetalen ? 

Eigenaar zijn in het "Covid-19" tijdperk. Hoe kunnen we een bloedbad vermijden

23-03-2020

Het “Coronavirus” of “Covid-19” heeft ons stevig in zijn greep. Het bepaalt op dit moment voor een groot deel ons dagelijks leven, maar het mag het niet beheersen.

We moet nu reeds denken voorbij het “virus” en voorbij “de huidige periode”. Het ‘vallen’ is normaal, het terug rechtstaan en de manier waarop we dat doen is belangrijk.


Uw huurmogelijkheden berekenen?

Doe de huurbarometertest!

Lid worden?

Bekijk hier onze formules

Reeds lid?

Ga naar uw online dossiers

Een afspraak maken?

Contacteer ons